Test znalostí z Buffy 0.1

29. července 2011 v 13:39 | Spiffy


Na téhle stránce jsem našla nějaké testy z Buffy, tak Vám sem jeden dávám. Správné odpovědi najdete pod perexem.

1. Kterou z poten. přemožitelek nepřivedl Giles k Buffy v díle Bring on the night?
a) Molly
b) Chloe
c) Kennedy



2. Kolik bylo Taře, když jí zemřela matka?
a) sedmnáct let
b) osmnáct let
c) devatenáct let



3. O kterých postavách víme, že jsou zaměřeny na stejné pohlaví?
a) Larry a Scott
b) Parker a Larry
c) Caleb a Larry



4. Ve kterém roce se stal ze Spika upír?
a) 1480
b) 1680
c) 1880



5. O co nejraději hrají démoni pokr?
a) o koťátka
b) o štěňátka
c) o démoní prsty



6. Jak si říkal Spike v díle Tabula Rasa, když ztratil paměť?
a) Alex Harris
b) Randy Giles
c) William



7. Jakou první věc dal Angel Buffy?
a) prsten
b) bundu
c) křížek



8. Odkud pochází Riley?
a) z Kansasu
b) z Otawy
c) z Iowy



9. Kterého zvířete se Anya k smrti bojí?
a) hada
b) pavouka
c) králíčka



10. Kde má Angel tetování?
a) pod pravým ramenem
b) pod levým ramenem
c) uprostřed zad


11. Jakou scénou začíná seriál Buffy?
a) Buffy jde do školy
b) Buffy se zdá noční můra
c) upírka Darla se zakousne do člověka



12. Jak se jmenuje profesorka Walshová?
a) Maggie
b) Carol
c) Patricia



13. Jak se jmenoval démon, který uměl pouhým dotykem vysát z člověka vše dobré?
a) Acathla
b) Soudce
c) První Zlo



14. Willow je...
a) křesťanka
b) židovka
c) muslimka



15. Ve které epizodě nehraje žádná hudba?
a) The body
b) Hush
c) Chosen



16. S kým se Buffy seznámila nejdřív?
a) s Willow
b) s Alexem
c) s Cordelií



17. Které oko vypíchl Caleb Alexovi?
a) levé
b) pravé
c) žádné



18. Jak zabil Angelus Jenny?
a) kousl jí
b) zlomil jí vaz
c) shodil ji ze schodů



19. Starostův zástupce ___ byl zabit ___.
a) Finch, Angelem
b) Wilkins, Buffy
c) Allan, Faith



20. Jakou scénou končí seriál Buffy?
a) Buffy leží mrtvá v Bráně pekla
b) Buffy a její přátelé stojí před zničeným Sunnydale
c) Buffy a spol odjíždějí autobusem ze zničeného města


Správné odpovědi:
1. b)
2. a)
3. a)
4. c)
5. a)
6. b)
7. c)
8. c)
9. c)
10. a)
11. c)
12. a)
13. b)
14. b)
15. a)
16. b)
17. a)
18. b)
19. c)
20. b)

Tak co, kolik jste měli chyb? :D
 

2 lidé ohodnotili tento článek.

Anketa

Spike&Drusilla nebo Angel/us&Darla?

Spike&Drusilla
Angel/us&Darla

Komentáře

1 Everlinet Everlinet | Web | 29. července 2011 v 13:52 | Reagovat

Já měla jednu chybu..:D V té první otázce,jinak už nikde.:D

2 ♥ Rodaw ♥ ♥ Rodaw ♥ | Web | 31. července 2011 v 11:32 | Reagovat

Ahojky SB :)
Jenom aby jsi věděl/a, že zítra odjíždím na 1 týden do Prahy s babičkou a se sestřenicí. Nebudu sem tedy chodit. Nějaké články jsem na blog přednastavila. Sice jenom 1 denně, ale aspoň něco ;-) Takže si ten týden užiij a ahooj :D  :-)  :-)

PS: já takové testy ani nedělám, protože je mám většinou celé špatně :-D  :-D

3 serialbuffy serialbuffy | Web | 31. července 2011 v 20:29 | Reagovat

Páni opět překrásný layoutek♥ :-)
a jinač se omluvám,že jsem neobíhala a ani nepřidávala,ale měla jsem zaracha a pak jsem jela k babičce takže proto..

4 serialbuffy serialbuffy | Web | 31. července 2011 v 20:33 | Reagovat

jinač supa test asik 3 chyby :D

5 Spuffy Spuffy | 4. července 2012 v 13:48 | Reagovat

Testík bez chyby, úplně lehoučký:D

6 Katara Katara | Web | 15. srpna 2012 v 16:10 | Reagovat

11 chyb ;DD A přitom jsem myslela, že BtVS znám. Asi ne, ale nejsem fanatyk do toho, takže klídek. Navíc jsem z posledních čtyř věděla jen jednu a zbylé tři jsem dobře typla, ty mi přišly nejdůležitější, takže jsem v pohodě, fakt. ;)

7 DianeciZ DianeciZ | E-mail | Web | 3. prosince 2017 v 11:46 | Reagovat

<a href=https://alitems.com/g/1e8d1144947cf271b95a16525dc3e8/><b>Aliexpress</b></a> - get your star sales...

8 naproxen 500 naproxen 500 | E-mail | Web | 10. července 2018 v 20:19 | Reagovat

naproxen 500
<a href="http://naproxen-5001-mg.com">naprosyn 500 mg
</a>

9 naproxen 250mg naproxen 250mg | E-mail | Web | 10. července 2018 v 22:06 | Reagovat

naproxeno 500 mg  
<a href="http://naproxen-500-mg.com/">naproxen 500 mg tablets
</a>

10 naproxen 500 mg tablets naproxen 500 mg tablets | E-mail | Web | 11. července 2018 v 1:43 | Reagovat

naproxen 500
<a href="http://naproxen-500-mg.com/">naproxen 500mg
</a>

11 aldactone spironolactone aldactone spironolactone | E-mail | Web | 11. července 2018 v 8:08 | Reagovat

spironolactone 25 mg
<a href="http://spironolactone-25mg.com/">aldactone 25 mg</a>

12 spironolactone 25mg spironolactone 25mg | E-mail | Web | 11. července 2018 v 8:36 | Reagovat

spironolactone 25mg
<a href="http://spironolactone-25mg.com/">aldactone 25 mg</a>

13 spironolactone 25mg tablets spironolactone 25mg tablets | E-mail | Web | 11. července 2018 v 9:05 | Reagovat

spironolactone 25mg tablets
<a href="http://spironolactone-25mg.com/">spironolactone 25mg</a>

14 spironolactone 25 mg spironolactone 25 mg | E-mail | Web | 11. července 2018 v 17:03 | Reagovat

spironolactone 25 mg
<a href="http://spironolactone-25mg.com/">spironolactone 25 mg</a>

15 citalopram 40 mg citalopram 40 mg | E-mail | Web | 11. července 2018 v 20:08 | Reagovat

citalopram 10mg
<a href="http://citalopram-20-mg.com/">citalopram 10mg</a>

16 citalopram 40mg citalopram 40mg | E-mail | Web | 11. července 2018 v 21:09 | Reagovat

citalopram 40 mg
<a href="http://citalopram-20-mg.com/">citalopram 10 mg</a>

17 citalopram 40 mg citalopram 40 mg | E-mail | Web | 11. července 2018 v 23:35 | Reagovat

citalopram 10mg
<a href="http://citalopram-20-mg.com/">citalopram 20 mg</a>

18 citalopram 10 mg citalopram 10 mg | E-mail | Web | 12. července 2018 v 0:03 | Reagovat

citalopram 40 mg
<a href="http://citalopram-20-mg.com/">citalopram 20 mg</a>

19 citalopram 40mg citalopram 40mg | E-mail | Web | 12. července 2018 v 0:32 | Reagovat

citalopram 40 mg
<a href="http://citalopram-20-mg.com/">citalopram 40mg</a>

20 citalopram 20 mg citalopram 20 mg | E-mail | Web | 12. července 2018 v 2:26 | Reagovat

citalopram 20 mg
<a href="http://citalopram-20-mg.com/">citalopram 40mg</a>

21 citalopram 20 mg citalopram 20 mg | E-mail | Web | 12. července 2018 v 3:22 | Reagovat

citalopram 40 mg
<a href="http://citalopram-20-mg.com/">citalopram 10mg</a>

22 citalopram 10 mg citalopram 10 mg | E-mail | Web | 12. července 2018 v 4:39 | Reagovat

citalopram 40mg
<a href="http://citalopram-20-mg.com/">citalopram 40 mg</a>

23 citalopram 20mg citalopram 20mg | E-mail | Web | 12. července 2018 v 5:18 | Reagovat

citalopram 20 mg
<a href="http://citalopram-20-mg.com/">citalopram 40 mg</a>

24 citalopram 20mg citalopram 20mg | E-mail | Web | 12. července 2018 v 5:57 | Reagovat

citalopram 20 mg
<a href="http://citalopram-20-mg.com/">citalopram 20mg</a>

25 citalopram 20mg citalopram 20mg | E-mail | Web | 12. července 2018 v 6:38 | Reagovat

citalopram 20mg
<a href="http://citalopram-20-mg.com/">citalopram 10mg</a>

26 citalopram 10mg citalopram 10mg | E-mail | Web | 12. července 2018 v 7:40 | Reagovat

citalopram 10 mg
<a href="http://citalopram-20-mg.com/">citalopram 20mg</a>

27 furosemida 40 mg para que sirve furosemida 40 mg para que sirve | E-mail | Web | 12. července 2018 v 8:22 | Reagovat

furosemide 40 mg
<a href="http://furosemide-20-mg.com/">furosemide 40 mg</a>

28 furosemide 20mg furosemide 20mg | E-mail | Web | 12. července 2018 v 9:01 | Reagovat

furosemide 20mg
<a href="http://furosemide-20-mg.com/">furosemide 20 mg</a>

29 furosemide 20mg furosemide 20mg | E-mail | Web | 12. července 2018 v 10:22 | Reagovat

furosemide 20 mg
<a href="http://furosemide-20-mg.com/">furosemide 20 mg</a>

30 furosemide 20 mg furosemide 20 mg | E-mail | Web | 12. července 2018 v 11:03 | Reagovat

furosemide 40 mg
<a href="http://furosemide-20-mg.com/">furosemida 40 mg para que sirve</a>

31 furosemide 40 mg furosemide 40 mg | E-mail | Web | 12. července 2018 v 11:46 | Reagovat

furosemida 40 mg para que sirve
<a href="http://furosemide-20-mg.com/">furosemide 20mg</a>

32 furosemide 20mg furosemide 20mg | E-mail | Web | 12. července 2018 v 12:28 | Reagovat

furosemide 20 mg
<a href="http://furosemide-20-mg.com/">furosemide 40 mg</a>

33 furosemida 40 mg para que sirve furosemida 40 mg para que sirve | E-mail | Web | 12. července 2018 v 13:43 | Reagovat

furosemide 20mg
<a href="http://furosemide-20-mg.com/">furosemida 40 mg para que sirve</a>

34 furosemide 20mg furosemide 20mg | E-mail | Web | 12. července 2018 v 19:39 | Reagovat

furosemide 40 mg
<a href="http://furosemide-20-mg.com/">furosemide 20mg</a>

35 furosemide 40 mg furosemide 40 mg | E-mail | Web | 12. července 2018 v 20:54 | Reagovat

furosemide 20 mg
<a href="http://furosemide-20-mg.com/">furosemida 40 mg para que sirve</a>

36 prednisone 5mg prednisone 5mg | E-mail | Web | 13. července 2018 v 10:37 | Reagovat

prednisone 5 mg
<a href="http://prednisonee-20-mg.com/">prednisone 50 mg</a>

prednisone 20 mg
prednisone 20 mg 5 days
prednisone 20mg
prednisolone 20 mg
prednisone 5 mg
prednisone 10 mg
prednisone 50 mg
prednisone 5mg

37 prednisone 5 mg prednisone 5 mg | E-mail | Web | 13. července 2018 v 12:00 | Reagovat

prednisone 5mg
<a href="http://prednisonee-20-mg.com/">prednisolone 20 mg</a>

prednisone 20 mg
prednisone 20 mg 5 days
prednisone 20mg
prednisolone 20 mg
prednisone 5 mg
prednisone 10 mg
prednisone 50 mg
prednisone 5mg

38 prednisone 20 mg 5 days prednisone 20 mg 5 days | E-mail | Web | 13. července 2018 v 13:00 | Reagovat

prednisone 20mg
<a href="http://prednisonee-20-mg.com/">prednisone 20 mg 5 days</a>

prednisone 20 mg
prednisone 20 mg 5 days
prednisone 20mg
prednisolone 20 mg
prednisone 5 mg
prednisone 10 mg
prednisone 50 mg
prednisone 5mg

39 prednisone 50 mg prednisone 50 mg | E-mail | Web | 13. července 2018 v 15:06 | Reagovat

prednisolone 20 mg
<a href="http://prednisonee-20-mg.com/">prednisone 5 mg</a>

40 prednisone 20 mg prednisone 20 mg | E-mail | Web | 13. července 2018 v 15:56 | Reagovat

prednisone 10 mg
<a href="http://prednisonee-20-mg.com/">prednisone 5 mg</a>

41 prednisone 50 mg prednisone 50 mg | E-mail | Web | 13. července 2018 v 19:48 | Reagovat

prednisone 20 mg
<a href="http://prednisonee-20-mg.com/">prednisone 20 mg 5 days</a>

42 meloxicam 7 5 mg meloxicam 7 5 mg | E-mail | Web | 14. července 2018 v 1:14 | Reagovat

meloxicam 15
<a href="http://mobicmeloxicam15mg.com/">meloxicam 15</a>

43 meloxicam 15 meloxicam 15 | E-mail | Web | 14. července 2018 v 3:48 | Reagovat

mobic meloxicam
<a href="http://mobicmeloxicam15mg.com/">meloxicam 7.5 mg</a>

44 meloxicam 7 5 mg meloxicam 7 5 mg | E-mail | Web | 14. července 2018 v 6:32 | Reagovat

mobic medication
<a href="http://mobicmeloxicam15mg.com/">meloxicam 15mg</a>

45 mobic meloxicam mobic meloxicam | E-mail | Web | 14. července 2018 v 9:15 | Reagovat

mobic medication
<a href="http://mobicmeloxicam15mg.com/">mobic medication</a>

46 ranitidine 300 mg ranitidine 300 mg | E-mail | Web | 14. července 2018 v 11:50 | Reagovat

ranitidine 150 mg
<a href="http://ranitidine150mgranitidine.com/">ranitidine 150 mg </a>

47 ranitidine 300 mg ranitidine 300 mg | E-mail | Web | 14. července 2018 v 13:42 | Reagovat

ranitidine 150 mg
<a href="http://ranitidine150mgranitidine.com/">ranitidine 300 mg </a>

48 ranitidine 150 mg ranitidine 150 mg | E-mail | Web | 14. července 2018 v 14:54 | Reagovat

ranitidine 300 mg
<a href="http://ranitidine150mgranitidine.com/">ranitidine 150 mg </a>

49 citalopram 10mg citalopram 10mg | E-mail | Web | 15. července 2018 v 14:26 | Reagovat

citalopram 10 mg

50 meloxicam 15 mg meloxicam 15 mg | E-mail | Web | 18. července 2018 v 11:10 | Reagovat

meloxicam 15 mg
<a href="http://mobicmeloxicam15mg.com/">meloxicam 15 mg</a>

51 meloxicam 7 5 mg meloxicam 7 5 mg | E-mail | Web | 18. července 2018 v 14:12 | Reagovat

meloxicam 15 mg
<a href="http://mobicmeloxicam15mg.com/">meloxicam 7 5 mg</a>

52 meloxicam 15 mg meloxicam 15 mg | E-mail | Web | 18. července 2018 v 16:16 | Reagovat

meloxicam 7 5 mg
<a href="http://mobicmeloxicam15mg.com/">meloxicam 7 5 mg</a>

53 naproxen 500 mg naproxen 500 mg | E-mail | Web | 19. července 2018 v 11:31 | Reagovat

naproxen 500 mg
<a href="http://naproxen-500-mg.com/">naproxen 500 mg</a>

54 Jamessib Jamessib | E-mail | Web | 5. srpna 2018 v 14:34 | Reagovat

<a href=http://fei.girls-kzn.mobi>проститутки Казань</a>
<a href=http://fei.girls-kzn.mobi/individuals/>индивидуалки Казань</a>

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama